Συμφωνία της Μπαρτσελόνα με Λιόν για Ντεπάι

Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τη Λιόν για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι, έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την καταλανική «La Vanguardia».

Συμφωνία της Μπαρτσελόνα με Λιόν για Ντεπάι

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει μπει πλέον η μεταγραφή του Μέμφις Ντεπάι στη Μπαρτσελόνα.

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η καταλανική καθημερινή πολιτική εφημερίδα «La Vanguardia», οι «μπλαουγκράνα» ήρθαν σε συμφωνία με τους «λιονέ» για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις και να ολοκληρωθεί η υπόθεση.

Το κόστος της μετακίνησης του παίκτη θα φτάσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο 26χρονος προορίζεται για αντικαταστάτης του Λουίς Σουάρες στην κορυφή της επίθεσης της Μπάρτσα.

Μάλιστα, την απόκτηση του ποδοσφαιριστή φέρεται να ζήτησε από την διοίκηση των Καταλανών ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον παίκτη και στην εθνική Ολλανδίας.

Ο Ντεπάι, που κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί επίσης σε Αϊντχόφεν και Μάντσεστερ, βρίσκεται στη Λιόν από το 2017 και την περασμένη αγωνιστική περίοδο μέτρησε με τον γαλλικό σύλλογο 15 γκολ και 2 ασίστ σε 22 συνολικά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Τη νέα σεζόν έχει ήδη πετύχει τρία γκολ σε ένα ματς των «λιονέ».