Τιάγκο Αλκάνταρα: «Ποτέ δεν είπα πως φεύγω από την Μπάγερν»

Ο Ισπανός μέσος Τιάγκο Αλκάνταρα ξεκαθάρισε ότι δεν ζήτησε να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου, παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στη Λίβερπουλ.

Τιάγκο Αλκάνταρα: «Ποτέ δεν είπα πως φεύγω από την Μπάγερν»

Μία νέα διάσταση έδωσε ο Τιάγκο Αλκάνταραγια για το μέλλον του στη Μπάγερν Μονάχου. Ο Ισπανός μέσος τόνισε ότι δεν έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς αυτό το καλοκαίρι, κόντρα στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη Λίβερπουλ.

«Εγώ ποτέ δεν είπα πως φεύγω. Κάθε χρόνο με πηγαίνετε και σε διαφορετική ομάδα. Το μέλλον μου αυτή τη στιγμή είναι το παιχνίδι. Ούτε με αφορούν, ούτε με ενδιαφέρουν όσα λέγονται», είπε ο 29χρονος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα της Ισπανίας με την Ουκρανία για το Nations League.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το σχόλιο του τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, ο οποίος είπε πως θα ήθελε τον Τιάγκο Αλκάνταρα στους «μπλαουγκράνα», ο Ισπανός χαφ της Μπάγερν απάντησε:

«Με τιμά αυτό που είπε, αλλά δεν είναι αθλητικός διευθυντής κάποιας ομάδας».

Υπενθυμίζεται επίσης πως μόλις την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, σημείωσε για το μέλλον του παίκτη στην ομάδα: «Περιμένουμε μία πρόταση από άλλη ομάδα μέσα στις προσεχείς ημέρες. Ο Τιάγκο μάς είπε ότι στο τέλος της καριέρας του, θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι καινούριο».

Το συμβόλαιο του Αλκάνταρα με την Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι (2021).