Σε καραντίνα στο Λίβερπουλ ο Τσιμίκας

Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ήδη βρίσκεται στην Αγγλία, όπου τον παρακολουθεί το ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ

Σε καραντίνα στο Λίβερπουλ ο Τσιμίκας

Ο Κώστας Τσιμίκας στάθηκε άτυχος, καθώς προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα.

Ο ακραίος μπακ της Λίβερπουλ δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Σλοβενία, επειδή ανέβασε πυρετό, έμεινε απομονωμένος στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η αποστολή της εθνικής μας ομάδας στη Λιουμπλιάνα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε, έδειξαν πως είναι θετικός στον Covid-19.

Μόλις έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα του τεστ, η διοίκηση της Λίβερπουλ φρόντισε για την ασφαλή επιστροφή του στο Νησί.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στο Λίβερπουλ, με τους ανθρώπους της ομάδας του να έχουν ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για την κατάσταση της υγείας του, προκειμένου να κινητοποιηθούν άμεσα, να τον παραλάβουν από το αεροδρόμιο και να τον βάλουν σε καραντίνα.

Θα μείνει απομονωμένος για 15 μέρες, όπως άλλωστε προβλέπει και το υγειονομικό πρωτόκολλο και φυσικά θα παρακολουθείται όλες αυτές τις ημέρες από το ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν στην Εθνική και αποχώρησε χωρίς να δει κάποιον προηγουμένως. Ήταν σε πλήρη απομόνωση, έστω και αν χθες έγινε γνωστό ότι έχει κορονοϊό.

Κι αυτό διότι από την πρώτη στιγμή που εμφάνισε συμπτώματα, οι γιατροί της Εθνικής τον απομόνωσαν, ήταν κλεισμένος και αυτό συνέβαλε στο να μην υπάρξει διασπορά του ιού στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.