«Οδεύουν προς Μπαρτσελόνα οι Βαϊνάλντουμ και Ντεπάι!»

Ολλανδικό σάιτ «στέλνει» τους Ολλανδούς διεθνείς Τζίνι Βαϊνάλντουμ και Μέμφις Ντεπάι στην Μπαρτσελόνα, όπου ανέλαβε προπονητής ο συμπατριώτης τους Ρόναλντ Κούμαν.

«Οδεύουν προς Μπαρτσελόνα οι Βαϊνάλντουμ και Ντεπάι!»

Προσπάθεια για να ενισχύσει το ρόστερ της με τους Τζίνι Βαϊνάλντουμ και Μέμφις Ντεπάι κάνει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το ολλανδικό σάιτ «Algemeen Dagblad».

Η διαδικτυακή έκδοση της ομώνυμης καθημερινής εφημερίδας, που εδρεύει στο Ρότερνταμ, ακολουθεί για τον μεν Βαϊνάλντουμ την τακτική πολλών δημοσιευμάτων τελευταία που αναφέρουν ότι θα μετακομίσει στους «μπλαουγκράνα» μετά την εγκατάσταση του συμπατριώτη του Ρόναλντ Κούμαν στον καταλανικό πάγκο. Σημειώνεται ότι η συνεργασία του 29χρονου διεθνούς μέσου με τη Λίβερπουλ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα προτιμούσε να τον δώσει με μεταγραφή από τώρα για να έχει οικονομικό όφελος.

Για τον δε Ντεπάι επαναλαμβάνει ότι έχει ήδη δηλώσει πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Λιόν έπειτα από μια θητεία 3,5 ετών στη γαλλική ομάδα. Παράλληλα ο 26χρονος επιθετικός, επίσης διεθνής με τους «οράνιε», μπαίνει και αυτός στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ολιμπίκ.