Δήλωση του πατέρα του Μέσι για τη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε Μέσι με επίσημη δήλωση του ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ με τη Μπαρτσελόνα.

Δήλωση του πατέρα του Μέσι για τη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ

Το θέμα της χρονιάς είναι ο Λιονέλ Μέσι και χωρίς υπερβολή όλος ο πλανήτης ασχολείται με το μέλλον του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Είναι γνωστό πως έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα κάτι που δεν το δέχεται ο σύλλογος της Καταλονίας υποστηρίζοντας πως υπάρχει ρήτρα ύψους 700 εκατ. ευρώ.

Ο πατέρας του Μέσι και εκπρόσωπος του, ο Χόρχε Μέσι βρίσκεται σε διαβουλεύσεις εδώ κι αρκετό καιρό τόσο με τη La Liga όσο και με τη Μπαρτσελόνα. Η Λίγκα έχει πάρει το μέρος των "μπλαουγκράνα" σε αυτή τη διαμάχη υποστηρίζοντας πως υπάρχει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ.

Ο πατέρας του Μέσι, ωστόσο, με επίσημη τοποθέτηση του ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει πλέον η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ και πως ο γιος του μπορεί να μείνει ελεύθερος.

«Είναι ξεκάθαρο πως έγινε λάθος από πλευράς Ομοσπονδίας και εξέτασε μονάχα τη μια πλευρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χόρχε Μέσι. Ο Τύπος στην Ισπανία, ωστόσο τονίζει πως αυτή η δήλωση δεν σημαίνει ότι ο Μέσι θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα.