Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ (pic)

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε κι επίσημα τη μεταγραφή του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ από τον Άγιαξ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ (pic)

Την απόκτηση του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εξαετές (5+1) συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε ο Ολλανδός άσος, όπως ανακοίνωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι». Στα 44.000.000 θα φτάσει το κόστος απόκτησής του.

Ο 23χρονος μέσος βρέθηκε κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης τον χειμώνα, πλην όμως η μεταγραφή στη «βασίλισσα» δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και τον υπέγραψε για την επόμενη εξαετία, βάζοντας στη μηχανή της έναν εξαιρετικά ταλαντούχο, αλλά και άκρως εξελίξιμο μέσο.

Για να ολοκληρωθεί το deal, ο αγγλικός σύλλογος έδωσε το ποσό των 39.000.000 ευρώ στον Άγιαξ, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να προβλέπει ακόμη 5.000.000 ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων τα επόμενα χρόνια.

«Δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω για να περιγράψω πόσο σπουδαία είναι αυτή η ευκαιρία για μένα, να ενταχθώ σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες στον Άγιαξ, μεγάλωσα εκεί και θα έχω πάντοτε έναν ισχυρό δεσμό με τον σύλλογο. Τώρα, είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, για να βρεθώ στο υψηλότερο επίπεδο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» ανέφερε για τη μεταγραφή του ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ.