Συμφώνησε με τη Γιουβέντους ο Λουίς Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες ήρθε σε συμφωνία με τη Γιουβέντους και ετοιμάζεται για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport».

Συμφώνησε με τη Γιουβέντους ο Λουίς Σουάρες

Το ιταλικό πρωτάθλημα φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος προορισμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ενημερώθηκε πρόσφατα από τον προπονητή του στην Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, πως δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» ήρθε σε συμφωνία με τη Γιουβέντους.

Η «Γηραιά Κυρία» αναζητούσε ένα νέο επιθετικό από τη στιγμή που ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν πρόκειται να αποχωρήσει σύντομα από τον σύλλογο και για τον λόγο αυτό κινήθηκε για τον φορ των «μπλαουγκράνα».

Στη δεύτερη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, παρουσία και του αντιπροέδρου της «Γιούβε» Πάβελ Νέντβεντ, τα βρήκαν τελικά στους προσωπικούς όρους του Σουάρες, ο οποίος θα αμείβεται με το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Βέβαια, για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 33χρονου άσου θα πρέπει η Γιουβέντους να έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για το κόστος της μεταγραφής, μιας και ο ποδοσφαιριστής έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του.