Έκρηξη της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Ιράν κατά της ΕΠΟ

Δριμύτατη ανακοίνωση κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέδωσε πριν λίγη ώρα η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν. 

Έκρηξη της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Ιράν κατά της ΕΠΟ

Αφορμή της επίθεσης στάθηκε η ματαίωση του φιλικού αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με αυτό του Ιράν το οποίο θα δώσει το παρόν στα γήπεδα της Ρωσίας.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει πως η Ομοσπονδία του Ιράν θα υποβάλλει έκθεση στη FIFA και θα κινηθεί με όλες τις νομικές δυνατότητες εναντίον της ΕΠΟ, ώστε να λάβει αποζημίωση για τις οικονομικές απώλειες που της προκάλεσε η ακύρωση του φιλικού αγώνα με την Εθνική μας ομάδα.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν εκφράζει βαθύτατη λύπη για την έλλειψη σεβασμού και ηθικής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Θα υποβάλουμε έκθεση στη FIFA και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις νομικές δυνατότητες για να λάβουμε αποζημίωση για όλες τις αθλητικές και οικονομικές απώλειες που έχουμε υποστεί. Επιπρόσθετα ανακοινώνουμε ότι διακόπτουμε κάθε σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έως ότου η FIFA εξετάσει την έκθεσή μας », ανέφερε η FFIRI
σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της.