Στην Άρσεναλ και επίσημα ο Γκάμπριελ

Η Άρσεναλ απέκτησε τον 22χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Λιλ, Γκάμπριελ Μαγκαλιάες, έναντι περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Άρσεναλ και επίσημα ο Γκάμπριελ

Ολοκληρώθηκε και τυπικά πλέον η μεταγραφή του Γκάμπριελ Μαγκαλιάες από τη Λιλ στην Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του 22χρονου Βραζιλιάνου στόπερ.

Οι Λονδρέζοι ήρθαν σε συμφωνία με τους «λιονέ» για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή έναντι περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ και ο τελευταίος έβαλε την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο, ανοίγοντας έτσι ένα νέο «κεφάλαιο» στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Καλωσορίζουμε στην Άρσεναλ τον Γκάμπριελ. Έχει πολλές αρετές που θα μας κάνουν δυνατότερους ως αμυντικό σύνολο και ως ομάδα. Απέδειξε με την Λιλ πως είναι ένας αμυντικός με εξαιρετικές ικανότητες και ανυπομονούμε να τον δούμε να ωριμάζει με τη φανέλα της Άρσεναλ», δήλωσε αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα.

O Γκάμπριελ Μαγκαλιάες πραγματοποίησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λιλ και πέτυχε και ένα γκολ.