Μέσι: Πάει επειγόντως Βαρκελώνη ο πατέρας του (pics, vid)

Για τη Βαρκελώνη «πέταξε» την Τρίτη (1/9) ο πατέρας και ατζέντης του Μέσι, Χόρχε για να συζητήσει με τον Ζόσεπ Μαρία Μπερτομέου το θέμα του «Πούλγκα». 

Μέσι: Πάει επειγόντως Βαρκελώνη ο πατέρας του (pics, vid)

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου και η Μπαρτσελόνα βιώνει ίσως τη μεγαλύτερη κρίση στη σύγχρονη ιστορία της. Ο Αργεντινός που δεν παρουσιάστηκε στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν τη Δευτέρα (31/9), θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο, με τη Μάντσεστερ Σίτι να φαντάζει πιθανότερος προορισμός του.

Ο πατέρας και ατζέντης του Λίο, Χόρχε Μέσι «πέταξε» από την Αργεντινή με προορισμό τη Βαρκελώνη την Τρίτη (1/9) για να συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα των Καταλανών, Ζόσεπ Μαρία Μπερτομέου.

Στη συνάντηση αυτή, που αναμένεται να κρίνει πολλά, ο πατέρας Μέσι θα προτείνει να βρεθεί μια συμφωνία που θα αφήσει τον γιο του ελεύθερο ώστε να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα ενώ ο Μπαρτομέου σύμφωνα με όσα λένε οι Ισπανοί, θα προτείνει νέο διετές συμβόλαιο στον Μέσι.

Θυμίζουμε πως ο «Πούλγκα» έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την Μπαρτσελόνα και ρήτρα αποδέσμευσης στα 700 εκατ. ευρώ, την οποία όμως δεν αναγνωρίζει η πλευρά του.