Ζόρζε Μέντες: Το δίκτυο του ατζέντη που έχει καλή σχέση με τον Ολυμπιακό όλο μεγαλώνει

Η Γκρασχόπερς είναι μία ακόμη ομάδα που έχει πλέον πολύ στενή σχέση με τον ατζέντη Ζόρζε Μέντες και στόχο την επιστροφή της στα σαλόνια.

Ζόρζε Μέντες: Το δίκτυο του ατζέντη που έχει καλή σχέση με τον Ολυμπιακό όλο μεγαλώνει

Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Οι μεταγραφές είναι μία ιστορία με την οποία ασχολείται αρκετός κόσμος και πλέον δεν είναι υπερβολή ότι υπάρχουν ατζέντηδες που κινούν τα νήματα και είναι σε θέση να καθορίζουν όχι απλά τις τύχες ενός παίκτη, αλλά ενός ολόκληρου κλαμπ.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Ζόρζε Μέντες. Ο γνωστός ατζέντης που έχει τα δικαιώματα του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά γενικά κάνει ό,τι θέλει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Και ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει την πόρτα του γραφείου του και επωφεληθεί από αυτόν αποκτώντας σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Μέντες για όσους δεν το γνωρίζουν δεν είναι μία απλή ιστορία και δεν είναι και εύκολο να ασχοληθεί με κάποιον σύλλογο. Ομάδες όπως η Μονακό, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γουλβς θα μπορούσε να πει κανείς ότι ελέγχονται από τον Πορτογάλο ατζέντη. Δεν είναι οι μοναδικές, αλλά είναι σύλλογοι που κάνει κουμάντο ο Ζόρζε Μέντες. Με άλλες έχει ανοιχτή την πόρτα του γραφείου του και κάνει δουλειές.

Στο κλαμπ των ομάδων που ζήτησαν τη βοήθεια του για να μπορέσει να βγει και πάλι στο προσκήνιο είναι πλέον και η Γκρασχόπερς. Η ιστορική ελβετική ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία θέλει να επανέλθει και η Κινέζα επενδύτρια, Τζένι Γουάνγκ συνεργάζεται πλέον με τον Ζόρζε Μέντες.

Ο νέος γενικός διευθυντής της ομάδας, Σκιπρίμ Μπερίσα με δηλώσεις του εξήγησε: «Καταφέραμε να πείσουμε τον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες για τις δυνατότητες του συλλόγου μας κι έτσι υπάρχει συνεργασία μαζί του με στόχο ο σύλλογος να επανέλθει στα σαλόνια».

Ήδη προπονητής έχει πάει ο Ζοάο Κάρλος Περέιρα, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Σερβέτ, Ακαντέμικα και Μπελενένσες. Η ελβετική ομάδα "χτυπάει" παίκτες από την Πορτογαλία και είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον Νούνο Πίνα και τον Αντρέ Σάντος.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος να ανέβει κατηγορία η ομάδα. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι το δίκτυο του μεγαλοατζέντη που κινεί τα νήματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όλο και μεγαλώνει. Ο Ολυμπιακός έχει συνεργασία μαζί του και μη ξεχνάμε πως αυτός ήταν ο σύμμαχος του για να πάρει τον Ζαϊντού, αλλά τα χάλασε ο ίδιος ο παίκτης.