Μπρέθγουεϊτ: «Ποτέ δεν ζήτησα τη φανέλα με το Νο 10 του Μέσι»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει ζητήσει το Νο 10 στην Μπαρτσελόνα που φορά ο Λιονέλ Μέσι.

Μπρέθγουεϊτ: «Ποτέ δεν ζήτησα τη φανέλα με το Νο 10 του Μέσι»

Έξαλλος έγινε ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ της Μπαρτσελόνα, όταν ενημερώθηκε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει ζητήσει τη φανέλα με το Νο 10 που φορά στον σύλλογο ο Λιονέλ Μέσι, αν ο Αργεντινός αποχωρήσει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Ο 29χρονος Δανός επιθετικός, που αποκτήθηκε από τους «μπλαουγκράνα» μόλις τον περασμένο Φλεβάρη από την Λεγκανές, διέψευσε κατηγορηματικά το σχετικό θέμα και υπογράμμισε πως θα ήταν ασέβεια αν είχε προβεί σε μία τέτοια κίνηση.

«Προφανώς και δεν έγινε ποτέ αυτό που έχουν γράψει. Θα ήταν τεράστια ασέβεια από μέρους μου να το πω αυτό. Όσοι τα γράφουν και τα λένε αυτά, προφανώς δεν σέβονται τον συνάνθρωπό τους και τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Μέσι είναι κορυφαίος κι αν φύγει θα είναι τεράστια απώλεια για την ομάδα μας. Μακάρι να μη γίνουν έτσι τα πράγματα και να μείνει μαζί μας», επεσήμανε σχετικά μιλώντας στο «BT» της πατρίδας του.

Σημειώνεται πως ο Μπρέθγουεϊτ μετράει στην Μπαρτσελόνα ένα γκολ σε 11 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.