Πέτερ Μποζ: «Δεν περιμένω τον Χάβερτς να προπονηθεί ξανά στη Λεβερκούζεν»

Ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Πέτερ Μποζ, αναφέρθηκε στο μέλλον του Κάι Χάβερτς, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με την Τσέλσι.

Πέτερ Μποζ: «Δεν περιμένω τον Χάβερτς να προπονηθεί ξανά στη Λεβερκούζεν»

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η μεταγραφή του Κάι Χάβερτς από την Λεβερκούζεν στην Τσέλσι. Την στιγμή που οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονται το κόστος της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή, ο προπονητής των «ασπιρίνων», Πέτερ Μποζ, παραδέχτηκε σε δηλώσεις του πως δεν περιμένει να προπονηθεί ξανά με τον σύλλογο ο 21χρονος μεσοεπιθετικός.

«Δυστυχώς το ρόστερ μας ακόμα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Δεν περιμένω τον Χάβερτς να προπονηθεί ξανά μαζί μας, ούτε όμως και τον Βόλαντ. Είναι πιθανό να αποχωρήσουν περισσότεροι παίκτες και σίγουρα πρέπει να εντάξουμε νέους ποδοσφαιριστές στο έμψυχο δυναμικό μας», επεσήμανε σχετικά ο τεχνικός της Λεβερκούζεν.

Ο Χάβερτς έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Τσέλσι για να συνεχίσει την καριέρα του στους Λονδρέζους. Το κόστος της μετακίνησής του στους «μπλε» υπολογίζεται ότι θα φτάσει κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ και ο 21χρονος αναμένεται να γίνει το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα της αγγλικής ομάδας αυτό το καλοκαίρι μετά τους Τίμο Βέρνερ, Χακίμ Ζίγετς, Μπεν Τσίλγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Μάλανγκ Σαρ και Ξαβιέρ Μπουγιάμπα.

Την περασμένη σεζόν ο διεθνής Γερμανός άσος μέτρησε 18 γκολ και 9 ασίστ σε 45 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την Λεβερκούζεν.

Τέλος, όσον αφορά τον Κέβιν Βόλαντ που ανέφερε στις δηλώσεις του ο Πέτερ Μποζ, ο 28χρονος Γερμανός επιθετικός βρίσκεται μία «ανάσα» από την μεταγραφή του στη Μονακό, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη σε συμφωνία.