Μπαρτσελόνα: Προχωράει του Βαϊνάλντουμ

Έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Λίβερπουλ για τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ είναι η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με ισπανικά Μέσα. 

Μπαρτσελόνα: Προχωράει του Βαϊνάλντουμ

Παρότι το θέμα που «καίει» τους αρμόδιους της Μπαρτσελόνα είναι αυτό του Λιονέλ Μέσι, οι Καταλανοί παραμένουν ενεργοί στο μεταγραφικό παζάρι θέλοντας να «κλείσουν» το ρόστερ της νέας χρονιάς με τον καλύτερο τρόπο.

Στο πλαίσιο αυτό, ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της διοίκησης των «μπλαουγκράνα» για τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ της Λίβερπουλ.

Ο Ολλανδός μέσος, αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της Μπάρτσα, η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στους πρωταθλητές Αγγλίας. Στις ημέρες του Κούμαν στην Εθνική Ολλανδίας, ήταν από τα αναντικατάστατα «γρανάζια», γι' αυτό και αποτελεί φαβορί για την απόκτηση του η ομάδα της Καταλονίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», ο Κούμαν, έχει εισηγηθεί την απόκτησή του από τους «ρεντς», μετά το γεγονός ότι Ράκιτιτς και Βιδάλ, δεν υπολογίζονται. Βέβαια, μπορεί ο Βαϊνάλντουμ, να έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο η διοίκηη της Λίβερπουλ δεν είναι αρνητική σε πιθανή πώλησή του. Κι αυτό διότι, χρειάζονται κάποια χρήματα ώστε να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Τιάγκο Αλκάνταρα από την Μπάγερν.