Ο Μήτρογλου βάζει σε σκέψεις τη Μαρσέιγ

Η πιθανή πώληση του Κώστα Μήτρογλου από τη Μαρσέιγ στη Μπεσίκτας βάζει σε σκέψεις τους Γάλλους.

Ο Μήτρογλου βάζει σε σκέψεις τη Μαρσέιγ

Ένα μεγάλο δίλημμα για το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου θέτει στους οπαδούς αλλά και τη διοίκηση της ομάδας της Μαρσέιγ η γαλλική ιστοσελίδα fr.besoccer.com.

Σε ένα εκτενές άρθρο για τη φετινή παρουσία του έλληνα επιθετικού στην ομάδα της Μασσαλίας, ο Thomas Pimmiez που γράφει για τη Μαρσέιγ, ισχυρίζεται ότι στη γαλλική πόλη υπάρχουν σκέψεις για παραχώρηση του τέως ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στην Μπεσίκτας.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται η προσέγγιση δεν έγινε από την τουρκική ομάδα, αλλά συνέβη το αντίθετο. Άνθρωπος της Μαρσέιγ έκανε άνοιγμα στους Τούρκους προκειμένου να τους δηλώσει ότι οι Μασσαλοί δεν είναι αρνητικοί σε πιθανή πώληση του Μήτρογλου.

Όμως το δίλλημα για τη γαλλική ομάδα σε σχέση με τον Κώστα Μήτρογλου είναι ότι τα στατιστικά του δεν είναι και τόσο άσχημα. Ο έλληνας επιθετικός ξεκίνησε τη θητεία του στο «Βελοντρόμ» με τραυματισμό και το πρώτο μισό της σεζόν δεν ήταν αυτός που και ο ίδιος θα επιθυμούσε στο γήπεδο.

Όμως η ρελάνς του στο δεύτερο μισό ανέβασε ξανά τις μετοχές του, αφού ο Μήτρογλου σημείωσε συνολικά 17 γκολ και στατιστικά πετύχαινε ένα γκολ σε κάθε 120 λεπτά συμμετοχής, αριθμός όσο και τόσο άσχημος.

Το δημοσίευμα καταλήγει τονίζοντας ότι οι άνθρωποι της Μαρσέιγ ίσως να κερδίσουν από πιθανή παραμονή του Μήτρογλου στη Γαλλία, αν ο ποδοσφαιριστής δείξει μεγαλύτερη πρόοδο στη δεύτερή του χρονιά.

Ωστόσο για αυτό θα πρέπει να πειστεί ο τεχνικός της ομάδας, Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος έχει πει στη διοίκηση ότι θέλει επιθετικό με διαφορετικά στοιχεία για την κορυφή της επίθεσης.