Ντεπάι: «Δεν ξέρω αν θα μείνω όλη τη σεζόν - Πρέπει να κοιτάξω την καριέρα μου»

Την ώρα που η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον Μέμφις Ντεπάι, εκείνος με δηλώσεις του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αν θα συνεχίσει στη Λιόν

Ντεπάι: «Δεν ξέρω αν θα μείνω όλη τη σεζόν - Πρέπει να κοιτάξω την καριέρα μου»

Και ξαφνικά… αγωνία στις τάξεις των οπαδών της Λιόν αναφορικά με το μέλλον του Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός επιθετικός που έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με την Ντιζόν για τη Σαμπιονά το βράδυ της Παρασκευής (28/8) άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα ο Ντεπάι ανέφερε: «Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, δεν γνωρίζω αν θα είμαι όλη τη σεζόν εδώ. Βρίσκομαι τέσσερα χρόνια εδώ, έγινα αρχηγός της ομάδας». Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη μη συμμετοχή της Λιόν στο επόμενο Champions League: «Πρέπει να κοιτάξω την καριέρα μου, είναι δεδομένο πως του χρόνου η ομάδα δεν θα συμμετέχει στο Champions League. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον».

Όλα αυτά την ώρα που οι φήμες για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα αυξάνονται, καθώς ο νέος προπονητής των «μπλαουγκράνα» Ρόναλντ Κούμαν έχει συνεργαστεί με τον Ντεπάι στην εθνική Ολλανδίας.

Μάλιστα άφησε τους «Οράνιε» για να αναλάβει το πρότζεκτ ανοικοδόμησης της Μπαρτσελόνα και είναι πολύ πιθανό να επιδιώξει την απόκτηση του γνώριμού επιθετικού.