Μπαρτσελόνα: «Όχι» του Μέσι για συνάντηση με τον πρόεδρο Μπαρτομέου

Ο Λιονέλ Μέσι αρνήθηκε να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, αλλά θα πάει κανονικά στην προπόνηση τη Δευτέρα (31/8).

Μπαρτσελόνα: «Όχι» του Μέσι για συνάντηση με τον πρόεδρο Μπαρτομέου

Τι κι αν ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, ζήτησε άμεσα συνάντηση με τον Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να εκτονωθεί η κρίση στο εσωτερικό της ομάδας και να πείσει τον Αργεντινό επιθετικό να παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι είναι ειλημμένη η απόφαση του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από την ομάδα της Βαρκελώνης.

Τι έκανε ο Αγκουέρο και «φωτογράφισε» άφιξη του Μέσι στη Μάντσεστερ Σίτι

Η εφημερίδα «Marca» σε νέο της δημοσίευμα για την υπόθεση, αποκαλύπτει πως ο αρχηγός της «Μπάρτσα» απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Μπαρτομέου για συνάντηση, ωστόσο εκτιμάται ότι ο τελευταίος θα επιμείνει τις επόμενες ημέρες με την ελπίδα να καταφέρει τελικά να κρατήσει τον 33χρονο στους «μπλαουγκράνα».

«Ντου» οπαδών της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» (vid)

Παράλληλα, σημειώνεται ότι πρόθεση του αρχηγού της Μπαρτσελόνα είναι να μεταβεί κανονικά την προσεχή Κυριακή στο προπονητικό κέντρο προκειμένου να υποβληθεί στις προγραμματισμένες εξετάσεις για τον κορονοϊό, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, όπως επίσης και να πάρει μέρος στην πρώτη προπόνηση μία μέρα αργότερα (31/8) υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Ρόναλντ Κούμαν.

Όσο δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση με το συμβόλαιό του, ο Μέσι επιθυμεί να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα του συλλόγου, ενώ την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι φαντάζει επικρατέστερος προορισμός για τον διεθνή Αργεντινό άσο.