Στην Τσέλσι και επίσημα ο Τσίλγουελ της Λέστερ

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του αριστερού μπακ της Λέτσερ, Μπεν Τσίλγουελ, έναντι ενός ποσού κοντά στα 55 εκατομμύρια ευρώ.

Στην Τσέλσι και επίσημα ο Τσίλγουελ της Λέστερ

Τα «μπλε» της Τσέλσι θα φορά τη νέα σεζόν ο Μπεν Τσίλγουελ. Οι λονδρέζοι γνωστοποίησαν την ενίσχυση του ρόστερ τους με τον 23χρονο Άγγλο αριστερό μπακ από τη Λέστερ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο ως το καλοκαίρι του 2025.

Παρά το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε το κόστος της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στον σύλλογο της αγγλικής πρωτεύουσας, πληροφορίες από το Νησί υποστηρίζουν ότι έφτασε περίπου τα 55 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τσίλγουελ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λέστερ το 2009 και το 2015 αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα. Με τις «αλεπούδες» μέτρησε συνολικά 123 συμμετοχές και τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό το καλοκαίρι αποφάσισε τελικά να γυρίσει «σελίδα» στην καριέρα του και να μετακομίσει στην Τσέλσι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Τσέλσι. Ανυπομονώ να αποτελέσω μέλος αυτής της νεανικής και δυναμικής ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ. Επίσης, ανυπομονώ να ξεκινήσω και ελπίζω να μην αργήσει η στιγμή που θα αγωνιστούμε μπροστά στους οπαδούς της Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο ποδοσφαιριστής.