«Χτυπάει» Ιγκουαΐν η Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος δεν υπολογίζει από τον Αντρέα Πίρλο και μένει ελεύθερος από τη Γιουβέντους.

«Χτυπάει» Ιγκουαΐν η Φιορεντίνα

Σε μεγάλες αλλαγές προχωράει ο Αντρέα Πίρλο στη Γιουβέντους της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο νέος προπονητής των «μπιανκονέρι» έχει δείξει την πόρτα της εξόδου στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως είναι λογικό τις εξελίξεις στη Γιουβέντους παρακολουθούν αρκετοί σύλλογοι. Η Φιορεντίνα είναι ένας σύλλογος που κοιτάζει τα όσα συμβαίνουν στη Μεγάλη Κυρία και μάλιστα έχει βάλει στο… μάτι των Ιγκουαΐν.

Η ομάδα της Φλωρεντίας θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον επιθετικό που αφήνει ελεύθερο η Γιουβέντους, αλλά το μεγάλο της πρόβλημα είναι το υψηλό κασέ του ποδοσφαιριστή. Ο Ιγκουαΐν εισπράττει 7,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και πρόκειται για ένα ποσό που δεν μπορούν να το φτάσουν οι «Βιόλα».

Ο Ιγκουαΐν είναι ο βασικός στόχος της Φιορεντίνα, αλλά αν δεν καταφέρει να πάρει τον ποδοσφαιριστή έχει έτοιμες εναλλακτικές λύσεις όπως είναι ο Μπελότι της Τορίνο και ο Πιάτεκ της Νάπολι.