Τι ζητά ο Μέσι για να υπογράψει στη Μάντσεστερ Σίτι

Την παραμονή του Πεπ Γκουαρντιόλα στην τεχνική ηγεσία της Σίτι και μετά το 2021 φέρεται να ζήτησε αρχικά ο Λιονέλ Μέσι ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στους «πολίτες».

Τι ζητά ο Μέσι για να υπογράψει στη Μάντσεστερ Σίτι

Τελειωμό δεν έχουν τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, έπειτα και την απόφαση του Αργεντινού επιθετικού να ζητήσει επίσημα την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα ως ελεύθερος.

Όπως υποστηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός της Καταλονίας «RAC1», ένας από τους όρους που έθεσε ο διεθνής άσος για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι ήταν η παραμονή του Πεπ Γκουαρντιόλα στην τεχνική ηγεσία του αγγλικού συλλόγου και μετά το 2021, που εκπνέει το συμβόλαιό του.

Οι ιθύνοντες των «πολιτών» βρίσκονται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα σε διαπραγματεύσεις με τον προπονητή και ευελπιστούν ότι θα έρθουν τελικά σε συμφωνία ώστε να τον διατηρήσουν στον πάγκο τους για περισσότερα χρόνια.

Την ίδια στιγμή, το «ESPN» τονίζει ότι στην Μάντσεστερ Σίτι δουλεύουν πυρετωδώς για την πρόταση που θα καταθέσουν στον Λιονέλ Μέσι, ενώ φημολογείται ότι θα του προσφερθεί συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια.