Το «τρίτο μάτι» του Μάρκο Σίλβα στην Έβερτον είναι Έλληνας

Ο Μάρκο Σίλβα πήρε μαζί του στο προπονητικό τιμ της Έβερτον και τον αναλυτή Αντώνη Λεμονάκη, που τον είχε συνεργάτη στον Ολυμπιακό.

Το «τρίτο μάτι» του Μάρκο Σίλβα στην Έβερτον είναι Έλληνας

Μαζί του ο Μάρκο Σίλβα στο προπονητικό τιμ έχει πάρει τους Ζοάο Πέδρο (βοηθός προπονητή), Ούγκο Ολιβέιρα (προπονητής τερματοφυλάκων) τερματοφυλάκων), Πέδρο Κονσεϊσάο (προπονητής φυσικής κατάστασης) καθώς και τον Αντώνη Λεμονάκη, τον οποίο γνώρισε στον Ολυμπιακό.

Ο Λεμονάκης έκανε όνομα ως αναλυτής στον ΠΑΟΚ στον οποίο δούλευε μέχρι το 2013 όταν αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα και να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό. Συνεργάστηκε ιδανικά με τους προπονητές των ερυθρολεύκων οι οποίοι αναγνώρισαν το έργο του.

Στα 3,5 χρόνια που ο Λεμονάκης ήταν στου Ρέντη αποτελούσε το τρίτο μάτι του προπονητή. Βιντεοσκοπούσε τις προπονήσεις, παρακολουθούσε είτε ο ίδιος είτε οι Γιώργος Μαρτάκος και Γιάννης Βογιατζάκης τούς αντιπάλους Ολυμπιακού και τους παρουσίαζαν στο πιάτο των προπονητών.

Φεύγοντας από τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα δεν ξέχασε τον Λεμονάκη και όταν πήγε στη Χαλ τον έπεισε να τον ακολουθήσει. Τώρα του δίνει την ευκαιρία να εργαστεί μαζί του για λογαριασμό της Έβερτον.