Έβερτον: Κοντά σε συμφωνία με Χάμες Ροντρίγκες

Η Έβερτον πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο κλείσιμο μίας σπουδαίας μεταγραφής, αυτής του πλέι μέικερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Χάμες Ροντρίγκες, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Έβερτον: Κοντά σε συμφωνία με Χάμες Ροντρίγκες

Με βάση τα δημοσιεύματα, σ συμφωνία θα φέρει τον Κολομβιανό διεθνή να «ενώνει τις δυνάμεις του» με τον προπονητή των «εφοπλιστών», Κάρλο Αντσελότι, για τρίτη φορά, έχοντας στο παρελθόν συνεργαστεί οι δυο τους σε Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, σε τέτοιο βαθμό που να θεωρείται θέμα χρόνου να «δώσουν τα χέρια». Ο Ροντρίγκες έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ρεάλ κι εφόσον υπογράψει στην Έβερτον θα το κάνει για 3 χρόνια.

Τον περασμένο μήνα ο Αντσελότι εξήγησε πόσο πολύ θα ήθελε στην ομάδα του τον 29χρονο άσο: «Χάμες Ροιντρίγκες; Μου αρέσει, μου αρέσει πολύ ως ποδοσφαιριστής», είπε ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε:

«Όταν αποχώρησα από την Ρεάλ, ο Χάμες με ακολούθησε στο Μόναχο. Ήρθε για να παίξει. Στη συνέχεια οι φήμες τον ήθελαν να με ακολουθεί και στη Νάπολι και τώρα ξανά στην Έβερτον. Για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Νομίζω ότι θα παραμείνει παίκτης της Ρεάλ.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ