Μαγκουάιρ: Η αντίδρασή του με φράση του Βούδα και η έφεση

Η πρώτη αντίδραση του Χάρι Μαγκουάιρ μετά την ποινή φυλάκισης - Η φράση του Βούδα και η έφεση που θα καταθέσει ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μαγκουάιρ: Η αντίδρασή του με φράση του Βούδα και η έφεση

Έφεση κατά της απόφασης ποινής φυλάκισης που του επιβλήθηκε χθες (25/08) από το δικαστήριο της Σύρου θα καταθέσει ο Χάρι Μαγκουάιρ. Αυτό αναφέρει σήμερα το BBC. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η έφεση θα στηριχτεί κυρίως στο επιχείρημα του ελάχιστου χρόνου που είχαν οι νομικοί του Μαγκουάιρ για την προετοιμασία της υπόθεσης.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζει την απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου. Ο Χάρι Μαγκουάιρ ανέφερε ότι δεν είναι ένοχος για όλες τις κατηγορίες για παράβαση και συνεχίζει να ισχυρίζεται έντονα την αθωότητά του», ανέφερε η αγγλική ομάδα.

Το ρεπορτάζ του BBC, τονίζει: «Πρέπει να σημειωθεί ότι η εισαγγελία επιβεβαίωσε τις κατηγορίες και παρείχε τα αποδεικτικά στοιχεία τους αργά την προηγούμενη ημέρα της δίκης, δίνοντας στη νομική ομάδα ελάχιστο χρόνο για να τα αφομοιώσει και να προετοιμαστεί. Στη συνέχεια απορρίφθηκε ένα αίτημα αναβολής της υπόθεσης. Σε αυτή τη βάση, μαζί με τα ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία που αντικρούουν τις κατηγορίες, η νομική ομάδα του Χάρι Μαγκουάιρ θα κάνει έφεση».

Στο μεταξύ, ο Χάρι Μαγκουάιρ τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μέσω των social media, χρησιμοποιώντας μια φράση του Βούδα. Σε story στο Instagram, έγραψε: «Τρία πράγματα δεν μπορούν να μείνουν κρυφά για πολύ καιρό: ο ήλιος, το φεγγάρι και η αλήθεια».

Χθες (25/08) αρχικά ο Γκάρεθ Σουθγκέιτ συμπεριέλαβε τον Χάρι Μαγκουάιρ στις κλήσεις του για τους αγώνες στο Nations League με την Ισλανδία και τη Δανία στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, το ίδιο βράδυ, όμως, μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης τον απέκλεισε.

Ο Σαουθγκέιτ είχε αποκαλύψει ότι μίλησε με τον Μαγκουάιρ πριν ανακοινώσει τους κληθέντες, έχοντας πάντως ξεκαθαρίσει ότι μπορεί να αναθεωρήσει την απόφασή του, όπως και τελικά έκανε, εάν «αλλάξουν τα γεγονότα ή αλλάξουν οι πληροφορίες».