Περιμένοντας τον Παναθηναϊκό οι Πιεμπονγκσάντ και υιός τρέχουν τα θέματα της Μουσκρόν

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ τρέχει τα θέματα της Μουσκρόν έχοντας στο πλευρό του τον γιο του Πιτ.

Περιμένοντας τον Παναθηναϊκό οι Πιεμπονγκσάντ και υιός τρέχουν τα θέματα της Μουσκρόν

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ήρθε στην Αθήνα, ενημερώθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο και την εταιρία που έχει αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, έδωσε συνέντευξη όπου μίλησε αορίστως για τα σχέδια του για τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια πήγε στο Βέλγιο όπου ανέλαβε να τρέξει τα θέματα της Μουσκρόν.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας μαζί με τον γιο του Πιτ, συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Μουσκρόν και ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου. Ο Πιεμπονγκσάντ μετά την αγορά του βελγικού συλλόγου κράτησε το ίδιο διοικητικό σχήμα αλλά του έχει βάλει τοποτηρητή τον γιο του.

Ο Ταϊλανδός επενδυτής έδωσε ιδιαίτερο βάρος στο μάρκετινγκ και υποσχέθηκε να φέρει χορηγίες από την Ασία προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά το κλαμπ ώστε να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό όπως συνέβη τη φετινή σεζόν.

Η ανάμιξη του γιου του Πιεμπονγκσάντ στα διοικητικά πράγματα της Μουσκρόν ίσως είναι μια μικρή ένδειξη για το τι θα συμβεί και στον Παναθηναϊκό στην περίπτωση προχωρήσει η αγοραπωλησία και η ΠΑΕ περάσει από τα χέρια του Αλαφούζου στο fund που εκπροσωπεί ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας.