Ο Σουάρες στην έξοδο του Καμπ Νου!

Σύμφωνα με καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό ο Ρόναλντ Κούμαν τον ενημέρωσε πως δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του για τη νέα Μπαρτσελόνα.

Ο Σουάρες στην έξοδο του Καμπ Νου!

Το… ξήλωμα του πουλόβερ στη Μπαρτσελόνα φαίνεται πως ξεκίνησε με τον Ρόναλντ Κούμαν να έχει αρχίσει τις επαφές με τους παίκτες που θέλει ή δεν θέλει στη νέα ομάδα που σχεδιάζει να δημιουργήσει.

Στα πλάνα του φαίνεται πως δεν περιλαμβάνεται ο Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Όπως αποκάλυψε ο RAC 1 και επιβεβαιώνει η Mundo Deportivo ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα τηλεφώνησε στον Ουρουγουανό και του έκανε γνωστό ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Ο 33χρονος είναι σε διακοπές και το πρωί της Δευτέρας (24/8) έλαβε την κλήση από τον Ολλανδό προπονητή. Η συνομιλία των δύο ήταν σύντομη και το μήνυμα ξεκάθαρο: «Δεν είσαι στα πλάνα μου για τη νέα σεζόν».

Το συμβόλαιο του Σουάρες με την Μπαρτσελόνα εκπνέει το καλοκαίρι του 2021. Ήδη οι δικηγόροι του Λατινοαμερικανού στράικερ διαπραγματεύονται τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ώστε ο παίκτης να μείνει ελεύθερος.

Σε συνέντευξή του στην El Pais πάντως ο Ουρουγουανός ήδη είχε πάρει θέση εν μέσω των φημών που οργίαζαν για το μέλλον του: «Αν θέλουν να φύγω, ας μου το πουν», είχε πει μεταξύ άλλων.

Το RAC1 αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το ίδιο Μέσο που αποκάλυψε τη συνομιλία του Λιονέλ Μέσι με τον Ρόναλντ Κούμαν.