Ραϊόλα: «Ανανεώνει ο Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ»

Ο μάνατζερ του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, ξεκαθάρισε ότι ο Γάλλος μέσος όχι μόνο δεν θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά θα ανανεώσει και το συμβόλαιό του με τον σύλλογο.

Ραϊόλα: «Ανανεώνει ο Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ»

Μία απάντηση για το μέλλον του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε σε δηλώσεις του ο ατζέντης του Γάλλου μέσου, Μίνο Ραϊόλα.

Παρά τις φήμες που ήθελαν τον διεθνή άσο να αποχωρεί από τους «κόκκινους διαβόλους» αυτό το καλοκαίρι για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, ο μάνατζέρ του ξεκαθάρισε πως ο παίκτης θα παραμείνει στις τάξεις του αγγλικού συλλόγου και θα ανανεώσει την συνεργασία του.

«Θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δουλεύουν για να ανανεώσουν το συμβόλαιό του», ήταν η τοποθέτηση του Ραϊόλα.

Υπενθυμίζεται πως το όνομα του 27χρονου μέσου είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, εκ των οποίων της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και της Γιουβέντους.

Τη φετινή σεζόν ο Πογκμπά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών που είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει για μεγάλο διάστημα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους και να πραγματοποιήσει μόλις 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.