Συνομίλια Παπασταθόπουλου με Γκατούζο για την μεταγραφή στη Νάπολι

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε συζήτηση με τον προπονητή της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο, για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. 

Συνομίλια Παπασταθόπουλου με Γκατούζο για την μεταγραφή στη Νάπολι

Ανήμερα που έγινε για δεύτερη φορά πατέρας ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ιταλικό δημοσίευμα τον παρουσιάζει να έχει συζητήσεις με τον, προπονητή της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο, για το ενδεχόμενο έλευσης του, στην Κυπελλούχο της γειτονικής χώρας.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται, άλλωστε, καθότι συνυπήρξαν στην Μίλαν (την σεζόν 2010-11) και συζήτησαν για το ενδιαφέρον των «παρτενοπέι» να συστήσει ένα Ελληνικό δίδυμο, στο κέντρο της άμυνας της, πλαισιώνοντας τον Κώστα Μανωλά.

Σύμφωνα με την «Corriere del Mezzogiorno», ο Τζέναρο Γκατούζο ήρθε σε επικοινωνία με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, και συζητήσαν περί της επιστροφή του στην Ιταλία, όπου είχε θητεία και στην Τζένοα (2008-10).

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ θέλει να προσθέσει τον Έλληνα αμυντικό της Άρσεναλ στην τριάδα των Κουλιμπαλί, Μακσίμοβιτς και Μανωλά, ειδικά αφού το μέλλον των δύο πρώτων στην ομάδα του Ιταλικού Νότου είναι αμφίβολο, καθώς τους ...κορτάρουν ομάδες του εξωτερικού.

Άλλωστε ο «Socratis» φαίνεται ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Μίκελ Αρτέτα στην Άρσεναλ της επόμενης σεζόν.