Στην Γκέτεμποργκ επέστρεψε ο Βέρνμπλουμ

Μετά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ ο Πόντους Βέρνμπλουμ επέστρεψε στη χώρα του για λογαριασμό της Γκέτεμποργκ.

Στην Γκέτεμποργκ επέστρεψε ο Βέρνμπλουμ

O 34χρονος Σουηδός μέσος Πόντους Βέρνμπλουμ επέστρεψε στην πατρίδα του και την Γκέτεμποργκ. Μετακίνηση που ανακοίνωσε τόσο ο ΠΑΟΚ, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Ελλάδα (2018-20), όσο και η Γκέτεμποργκ.

«Είναι πολύ καλό να είσαι ξανά εδώ, πίσω εκεί που όλα ξεκίνησαν. Παρακολούθησα την Γκέτεμποργκ όλα αυτά τα χρόνια και είναι απολύτως σωστό να συμμετέχω στο εγχείρημα που πραγματοποιείται τώρα», είπε ο 34χρονος μέσος στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Πάντα ονειρευόμουν να επιστρέψω εδώ. Είμαι τόσο χαρούμενος που όλα έχουν επιλυθεί και τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσω αμέσως με την ομάδα και να τη βοηθήσω να κερδίσει», πρόσθεσε.

Ο Βέρνμπλουμ ξεκίνησε την καριέρα του με την Γκέτεμποργκ το 2005, μένοντας εκεί έως το 2009, και κέρδισε, μεταξύ άλλων, το πρωτάθλημα Σουηδίας το 2007.

«Ο Πόντους είναι ένας παίκτης με πολλές καλές ιδιότητες. Είναι σωματικά ισχυρός, έξυπνος και ικανός τόσο με τη μπάλα όσο και χωρίς αυτή. Είναι ένας φυσικός ηγέτης από τον οποίο έχω υψηλές προσδοκίες. Φυσικά, έχει μια τεράστια εμπειρία που προσθέτει πολλά στην ομάδα μας. Θα είναι πολύ όμορφο να συνεργαστούμε μαζί του», τόνισε ο προπονητής της Γκέτεμποργκ, Πόγια Ασμπάγκι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας