Αμπιντάλ: «Έφυγα μόνος μου από την Μπαρτσελόνα»

Ο τέως τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ, σε ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθάρισε ότι ήταν δική του απόφαση η αποχώρησή του από τους «μπλαουγκράνα».

Αμπιντάλ: «Έφυγα μόνος μου από την Μπαρτσελόνα»

Για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο τέως τεχνικός διευθυντής του Καταλανικού συλλόγου, Ερίκ Αμπιντάλ. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 40χρονος ξεκαθάρισε ότι ήταν δική του απόφαση να αποχωρήσει από το πόστο του στους Καταλανούς και όχι της διοίκησης.

«Η συνεργασία μας τελείωσε με δική μου απόφαση, καθώς πήγα και παραιτήθηκα. Έφυγα μόνος μου από την Μπαρτσελόνα. Προσπάθησα να κάνω αλλαγές την τελευταία διετία, αλλά δεν έγιναν και δεν κατάφερα. Πίστευα ότι μπορούσε να γίνει κάτι σημαντικό για το μέλλον του συλλόγου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γάλλος.

Υπενθυμίζεται ότι μία μέρα μετά την λύση της συνεργασίας της Μπαρτσελόνα με τον προπονητή Κίκε Σετιέν ανακοινώθηκε και η ολοκλήρωση του συμβολαίου του Αμπιντάλ στον σύλλογο, ενώ την θέση του τελευταίου ανέλαβε πλέον ο Ραμόν Πλάνες.

Μπαρτσελόνα: Τέλος και ο Αμπιντάλ

Μπαρτσελόνα: Αθλητικός διευθυντής ο Πλάνες