Σάντος: «Σε υψηλό επίπεδο μέχρι τα 39 του ο Ρονάλντο»

Ο Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξη που έδωσε στη χώρα του δήλωσε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο μέχρι και τα 39 του.

Σάντος: «Σε υψηλό επίπεδο μέχρι τα 39 του ο Ρονάλντο»

«Πιστεύω ότι ο Κριστιάνο (Ρονάλντο), αν δεν συμβεί τίποτα ανησυχητικό, στα 39 θα εξακολουθεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο, ίσως με κάποιες προσαρμογές όσον αφορά την προπόνηση». Παραδοχή του ομοσπονδιακού προπονητή της Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "A Bola".

«Μιλάμε για παίκτες, για αθλητές, με ευρύτερη έννοια, που όχι μόνο φτάνουν σε επίπεδο παγκόσμιο, αλλά που τώρα μπορούν να διατηρήσουν αυτό το επίπεδο για πολλά χρόνια, όπως ποτέ πριν. Είναι εξαιρετικό. Θα είναι 50 ετών και θα θέλει να κερδίσει παίζοντας μπάλα στην παραλία», πρόσθεσε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, αλλά και προπονητής των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Ο Φερνάντο Σάντος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ομοσπονδία της Πορτογαλίας έως το 2024, όταν ο Ρονάλντο θα είναι 39 ετών.

«Δεν έχω σκεφτεί ακόμη πώς θα είναι να προπονώ την εθνική χωρίς τον Ρονάλντο. Θα εξαρτηθεί ουσιαστικά από αυτόν, φυσικά, από το πώς μπορεί να αισθάνεται. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν είναι μόνο το φυσικό επίπεδο, αλλά και το διανοητικό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας