Ανακοίνωσε τον Ίσλα η Φλαμένγκο για αντί-Ραφίνια

Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαουρίσιο Ίσλα,  ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ραφίνια που έφυγε για τον Ολυμπιακό.

Ανακοίνωσε τον Ίσλα η Φλαμένγκο για αντί-Ραφίνια

Δεν καθυστέρησε καθόλου η Φλαμένγο να βρει τον αντικαταστάτη του Ραφίνια, ο οποίος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να έρθει στην Ελλάδα. Η ομάδα της Βραζιλίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαουρίσιο Ίσλα, ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε ο σπουδαίος Βραζιλιάνος στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Χιλιανός που τελικά κατέληξε στη Φλαμένγκο είχε απασχολήσει έντονα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το όνομα του ενεπλάκη με τον Ολυμπιακό και μάλιστα ήταν στη λίστα των Πειραιωτών για το δεξί άκρο της άμυνας.

Για τον 32χρονο μπακ ενδιαφερόταν πολύ θερμά ο Παναθηναϊκός. Ο ποδοσφαιριστής φάνηκε να είναι μία ανάσα από τη μεταγραφή του στους «πράσινους» όταν τουρκικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συμφωνία τριών ετών με ετήσιες απολαβές 500 χιλιάδες ευρώ.

Τελικά ο ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από τη Φλαμένγκο και θα είναι ο αντικαταστάτης του Ραφίνια. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ και συνεχίζει στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ενώ σε αυτό το ντόμινο με τα δεξιά μπακ, ο βασικός παίκτης του Ολυμπιακού ο Ομάρ Ελαμπντελαουί συνεχίσει στην Τουρκία και τη Γαλατασαράι!