Ο Μπενζιά θα παίξει ξανά το 2021!

Ο Γιασίν Μπενζιά που έχει τραυματιστεί σοβαρά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Ντιζόν τον Ιανουάριο του 2021.

Ο Μπενζιά θα παίξει ξανά το 2021!

Για τον Γιασίν Μπενζιά η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν πολύ περίεργη και δύσκολη. Μετά το δανεισμό του στον Ολυμπιακό ο Αλγερινός μέσος έφυγε για τη Ντιζόν. Το πρωτάθλημα στη Γαλλία διακόπηκε λόγω της πανδημίας, αλλά ο παίκτης στάθηκε και άτυχος αφού λόγω ενός ατυχήματος έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στο χέρι του.

Ο Μπενζιά δίνει μάχη προκειμένου η ζημιά να μην είναι ανεπανόρθωτη και να μπορέσει να χρησιμοποιεί κανονικά του χέρι του. Οι εκτιμήσεις των γιατρών είναι πως δεν θα επανέλθει το χέρι του, αλλά ακόμη έχει δρόμο μπροστά του.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έχουν γίνει από το ιατρικό επιτελείο ο ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά τον Ιανουάριο του 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να κάνει πολύ σκληρή δουλειά για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Η είδηση πως ο ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά χαροποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Ντιζόν. Είναι σημαντικό πως ο ποδοσφαιριστής θα ξεπεράσει το πρόβλημα του και θα είναι σε θέση να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.