Ατζέντης Γκουαρντιόλα: «Ο Πεπ θα μείνει 100% στην Μάντσεστερ Σίτι»

Ο μάνατζερ του Πεπ Γκουαρντιόλα, Γιόζεπ Μαρία Ορομπίτγκ, ξεκαθάρισε πως ο Καταλανός τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι και τη νέα σεζόν.

Ατζέντης Γκουαρντιόλα: «Ο Πεπ θα μείνει 100% στην Μάντσεστερ Σίτι»

Στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι θα κάθεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πεπ Γκουαρντιόλα, κόντρα στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί από τους «πολίτες» αυτό το καλοκαίρι για να επιστρέψει στην Καταλονία και την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Ο ατζέντης του 49χρονου προπονητή, Γιόζεπ Μαρία Ορομπίτγκ, ρωτήθηκε για το μέλλον του πελάτη του στον αγγλικό σύλλογο και κατέστησε σαφές πως θα τιμήσει κανονικά το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους «γαλάζιους».

«Ναι, ο Πεπ θα μείνει στην Μάντσεστερ Σίτι. Είναι 100% σίγουρο», ήταν η τοποθέτηση του Ορομπίτγκ, ενώ όταν ρωτήθηκε για τις φήμες περί Μπαρτσελόνα, χαρακτήρισε «αδύνατο» το ενδεχόμενο να γυρίσει ο Γκουαρντιόλα στους «μπλαουγκράνα» την δεδομένη χρονική στιγμή.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Καταλανού τεχνικού με την Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι «πολίτες» του έχουν προσφέρει ένα νέο με την ελπίδα να τον διατηρήσουν στον πάγκο τους για περισσότερα χρόνια.

Τέλος, φήμες στο Νησί υποστηρίζουν πως σε περίπτωση που ο Γκουαρντιόλα απαντήσει αρνητικά στην πρόταση για νέο συμβόλαιο, τότε οι ιθύνοντες της Σίτι θα κινηθούν για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος παραμένει ελεύθερος έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Τότεναμ.