Τράκαρε υπό την επήρεια αλκοόλ ο Αρτούρ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Diari de Girona», ο 24χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα, Αρτούρ Μέλο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Τράκαρε υπό την επήρεια αλκοόλ ο Αρτούρ

Μπλεξίματα με τις Αρχές απέκτησε ο Αρτούρ Μέλο, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα έχοντας μάλιστα καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ. Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η «Diari de Girona», ο 24χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανέβηκε σε ένα πεζοδρόμιο πριν χτυπήσει τελικά σε φανάρι.

Από το τροχαίο ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία και υπέβαλε τον παίκτη σε αλκοτέστ, διαπιστώθηκε ότι η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο διεθνής άσος ήταν αρκετά υψηλότερη από το επιτρεπτό όριο.

Ο Αρτούρ Μέλο, ο οποίος υπενθυμίζεται πως δεν πήγε στην πρώτη προπόνηση της Μπαρτσελόνα στις 27 Ιουλίου, ως όφειλε, είναι αντιμέτωπος πλέον με ποινική δίωξη, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως από την επόμενη εβδομάδα σκοπεύει να ξεκινήσει προπονήσεις με την Γιουβέντους, στο πλαίσιο της συμφωνίας των συλλόγων για ανταλλαγή του παίκτη με τον Μίραλεμ Πιάνιτς.