Η Σίβασπορ ανακοίνωσε τον Γκραντέλ

Ποδοσφαιριστής της Σίβασπορ θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μαξ Γκραντέλ όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο τουρκικός σύλλογος.

Η Σίβασπορ ανακοίνωσε τον Γκραντέλ

Ο Μαξ Γκραντέλ ήταν στη λίστα του Ολυμπιακού και ήταν ένας παίκτης που τον είχε προκρίνει το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας του Πειραιά. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει πολύ σοβαρά τους "ερυθρόλευκους", αλλά από ένα σημείο και μετά φάνηκε η περίπτωση του να υποχωρεί.

Πριν λίγες ημέρες η Τουλούζ άφησε ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή κάτι για το οποίο υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών σε περίπτωση που ο σύλλογος υποβιβαζόταν στη δεύτερη κατηγορία. Έτσι άνοιξε και ο δρόμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το σίριαλ με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έμπειρου Ιβοριανού ολοκληρώθηκε. Ο παίκτης ανακοινώθηκε από τη Σίβασπορ με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τον Μαξ Γκραντέλ και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία με τη φανέλα της Σίβασπορ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας. Με τον παίκτη ασχολήθηκαν σοβαρά οι Πειραιώτες και μάλιστα ακόμη και ο ίδιος ήταν ενήμερος και ήταν θετικός. Στη συνέχεια, όμως, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού υποχώρησε και ο Γκραντέλ μετακόμισε στην Τουρκία και της Σίβασπορ.