Ρουμενίγκε: «Οι παίκτες της Μπάγερν ήταν ήρεμοι στα αποδυτήρια μετά το ματς»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, υπογράμμισε ότι δεν συνάντησε πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια των Βαυαρών, μετά την μεγάλη νίκη-πρόκριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα. 

Ρουμενίγκε: «Οι παίκτες της Μπάγερν ήταν ήρεμοι στα αποδυτήρια μετά το ματς»

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε μία από τις πιο βαριές ήττες (8-2) της ιστορίας της από την Μπάγερν για το Champions League και τον γύρω του κόσμου έκανε φωτογραφία από τα αποδυτήρια των Καταλανών κατά το ημίχρονο του ματς, όπου εμφανίζεται ο Λιονέλ Μέσι να κάθεται μόνος του, αμίλητος και απογοητευμένος.

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 2-8: Μια φωτογραφία που μιλάει - Μέσι, Τερ Στέγκεν στα αποδυτήρια (pics)

Η λογική λέει πως στα αντίπαλα αποδυτήρια, δηλαδή σε αυτά της Μπάγερν, το κλίμα θα ήταν πανηγυρικό μετά το ματς, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή των Γερμάνων, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Πήγα στα αποδυτήρια μετά το ματς, περιμένοντας να δω τα παιδιά να πανηγυρίζουν για την θριαμβευτική νίκη. Όμως τους βρήκα ήρεμους και συγκεντρωμένους, απόλυτα έτοιμους για το επόμενο παιχνίδι", δήλωσε αρχικά ο Ρουμενίγκε στο Sky Sport Italia.

Όσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού τόνισε: "Έχουν τεράστια διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Χθες τα κατάφεραν με έναν απίστευτο τρόπο. Πριν το ματς είδα τους συναδέλφους στην Μπαρτσελόνα που ήταν νευρικοί. Οι δικοί μας όμως έπαιξαν με τρομερό τρόπο από το πρώτο λεπτό".