«Στη Σίβασπορ για τρία χρόνια ο Γκραντέλ»

Γάλλοι και Τούρκοι θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του Μαξ Γκραντέλ με τη Σίβασπορ και μιλούν για συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια τρία χρόνια.

«Στη Σίβασπορ για τρία χρόνια ο Γκραντέλ»

Ο Μαξ Γκραντέλ όχι απλά ήταν στη λίστα του, αλλά ήταν και ένας ποδοσφαιριστής που είχε εισηγηθεί το τμήμα σκάουτινγκ και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος Ιβοριανός από τη στιγμή που είχε υποβιβαστεί η Τουλούζ είχε κάνει συμφωνία με την ομάδα του να μείνει ελεύθερος. Οι Πειραιώτες τον είχαν ψηλά στη λίστα τους, αλλά από ένα σημείο άρχισε να υποχωρεί.

Τελικά όλα δείχνουν ότι ο Γκραντέλ δεν θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τούρκοι και Γάλλοι μιλούν για δεδομένη συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τη Σίβασπορ. Έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ και τις τελευταίες ώρες είναι σίγουρη η μεταγραφή του στον τουρκικό σύλλογο.

Μάλιστα οι πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία κάνουν λόγο για συμβόλαιο τριών ετών με τη Σίβασπορ. Ο 32χρονος εξτρέμ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ και είναι προφανές πως τριετές συμβόλαιο δύσκολα θα του το έδινε ο Ολυμπιακός.