Μονπελιέ: Αντιδρούν στα νέα μέτρα οι οπαδοί της

Δεν πήραν με... καλό μάτι τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού οι οπαδοί της Μονπελιέ που πήραν την απόφαση να απέχουν στην πρεμιέρα της Championnat. 

Μονπελιέ: Αντιδρούν στα νέα μέτρα οι οπαδοί της

Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Τα μέτρα μάλιστα που επιβάλλονται στα γήπεδα δεν ικανοποιούν τους οπαδούς αρκετών ομάδων και στη Γαλλία υπάρχουν ήδη έντονες αντιδράσεις.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Μονπελιέ με ανακοίνωση που εξέδωσαν, αποφάσισαν να απέχουν από την πρεμιέρα της Σαμπιονά στις 23 Αυγούστου με αντίπαλο τη Λιόν.

Η Μονπελιέ θα μπορέσει να δώσει 5.000 εισιτήρια, σύμφωνα με τα νέα μέτρα, θα είναι σε απόσταση και θα φορούν (φυσικά) μάσκες. Να σημειώσουμε πως οι φίλοι της ομάδας αναφέρουν πως δεν είναι δυνατόν να διαλέξουν ποιοι θα μπουν στο γήπεδο την ώρα που ο σύλλογος αριθμεί 8.500 διαρκείας κάθε χρόνο.

«Δεν είναι θέμα επιλογής το ποιος θα πάει στο γήπεδο. Αυτές οι συνθήκες είναι... περίεργες για εμάς. Ξέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα μας αναζητούν αλλά αποφασίσουμε να απέχουμε» αναφέρει η ανακοίνωση από δύο δυναμικά κλαμπ οπαδών της Μονπελιέ.