Νοκ άουτ τα παιχνίδια του αγγλικού Κυπέλλου του χρόνου!

Η Aγγλική Π.Ο., αφού ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Community Shield μεταξύ Λίβερπουλ και Άρσεναλ θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου, γνωστοποίησε ότι επαναληπτικοί στο Κύπελλο του χρόνου δεν θα υπάρχουν λόγω πιεσμένου προγράμματος.

Νοκ άουτ τα παιχνίδια του αγγλικού Κυπέλλου του χρόνου!

Στις 29/8 θα διεξαχθεί στο (άδειο από θεατές) «Γουέμπλεϊ» ο τελικός του Community Shield ανάμεσα στην (πρωταθλήτρια) Λίβερπουλ και την (Κυπελλούχο) Άρσεναλ, όπως γνωστοποίησε η Αγγλική Π.Ο.

Όμως πέραν του αγώνα που παραδοσιακά αποτελεί την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν στη «γηραιά αλβιώνα» η F.A. γνωστοποίησε πως την σεζόν 2020/21 δεν θα διεξαχθούν επαναληπτικοί αγώνες στο Κυπέλλο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που έχει ως αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα περιορισμένες οι ημερομηνίες στο ετήσιο καλεντάρι.

Βάσει κανονισμών, σε περίπτωση ισοπαλίας, οι αντίπαλοι ξανάπαιζαν στην έδρα της φιλοξενούμενης. Πλέον θα λύνουν τις διαφορές τους με παράταση και πέναλτι στο ίδιο ματς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της FA, το Κύπελλο Αγγλίας θα αρχίσει την 1η Σεπτεμβρίου με τον 1ο προ-προκριματικό γύρο, ενώ ο τελικός θα λάβει χώρα στις 15 Μαΐου του 2021 στο Wembley.