Ματουιντί: Ανακοινώθηκε από την Ίντερ Μαϊάμι

Έπειτα από το τέλος της συνεργασίας του με τη Γιουβέντους ο Μπλεζ Ματουιντί υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ίντερ Μαϊάμι. 

Ματουιντί: Ανακοινώθηκε από την Ίντερ Μαϊάμι

Νέα σελίδα στην καριέρα του γύρισε ο Μπλεζ Ματουιντί καθώς άφησε τη Γιουβέντους και την Ευρώπη για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι.

Επίσημο: Τέλος από τη Γιουβέντους ο Ματουιντί

Η αμερικανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να τον καλωσορίζει μέσα από τα social media.

Ο άλλοτε Άγγλος ποδοσφαιριστής έγραψε χαρακτηριστικά:«Καλωσόρισες στην Ίντερ Μαϊάμι. Νιώθω τυχερός που αγωνίστηκα μαζί στην Παρί και είδα το πόσο καταπληκτικός παίκτης και άνθρωπος είσαι. Ανυπομονώ να σε δω με τη φανέλα της νέας σου ομάδας. Είσαι ένα υπέροχο άτομο και θα βρεις στο Μαϊάμι, ένα φανταστικό νέο σπίτι για σένα και την οικογένεια σου. Το να έχουμε έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή, είναι μεγάλη τιμή για το πρωτάθλημα μας. Έχεις κατακτήσει τόσα πολλά τρόπαια στην καριέρα σου και ξέρω πως ονειρεύεσαι να κατακτήσεις περισσότερα με εμάς. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος από τη στιγμή που επέλεξες να αγωνιστείς στην Ίντερ Μαϊάμι».

Welcome to #lafamilia Blaise Matuidi -Page Officielle- ??. I was lucky to play with Blaise in Paris and I saw what an...

Posted by David Beckham on Thursday, 13 August 2020