Το τατουάζ-Μ16 και η απάντηση του Στέρλινγκ!

Τον αποκλεισμό του μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι από την εθνική Αγγλίας ζητούν οπαδοί στη «Γηραιά Αλβιώνα»!

Το τατουάζ-Μ16 και η απάντηση του Στέρλινγκ!

Το αμφιλεγόμενο τατουάζ που επέλεξε να «χτυπήσει» στη δεξιά του γάμπα ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχει προκαλέσει... πανικό στην Αγγλία! Ειδικότερα, το εν λόγω τατουάζ απεικονίζει ένα όπλο τύπου Μ16, το οποίο όπως εξήγησε αργότερα ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι έχει βαθύτερο νόημα και σχετίζεται με τον θάνατο του πατέρα του όταν ο ίδιος ήταν μόλις 2 ετών.

Παρ' όλα αυτά, η ανάρτηση φωτογραφίας του στο Instagram με εμφανές το τατουάζ έγινε πρώτο θέμα στην εφημερίδα «Sun» της Τρίτης (29/5), το οποίο είχε τίτλο «Ο Στέρλινγκ πυροβόλησε τον εαυτό του στο πόδι». Ως αποτέλεσμα, πολύς φίλαθλος κόσμος ζήτησε μέχρι και τον αποκλεισμό του από την εθνική Αγγλίας, ενόψει του επερχόμενου Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας!

Ο Στέρλινγκ, πάντως, απάντησε στη δριμεία κριτική που δέχθηκε, εξηγώντας: «Όταν ήμουν 2 ετών ο πατέρας μου πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα έπιανα ποτέ όπλο στα χέρια μου. Σουτάρω με το δεξί πόδι μου, οπότε για μένα αυτό έχει βαθύτερο νόημα. Και (το τατουάζ) δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα».

Δείτε την ανάρτηση του Στέρλινγκ που προκάλεσε... σάλο: