Πάρτι, με μοντέλα, ο Ροναλντίνιο στο ξενοδοχείο περιορισμού του!

Δημοσίευμα στην Παραγουάη παρουσιάζει τον Ροναλντίνιο που βρίσκεται ακόμη περιορισμένος σε ξενοδοχείο για την υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων να το... γλέντησε ουκ ολίγες φορές, παρουσία μοντέλων!

Πάρτι, με μοντέλα, ο Ροναλντίνιο στο ξενοδοχείο περιορισμού του!

Για το κατά πόσο λειτουργεί το νομικό σύστημα της Παραγουάης εγείρονται ερωτήματα από τα ΜΜΕ της χώρας της Ν. Αμερικής αφού σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ροναλντίνιο τους τέσσερις τελευταίους μήνες που βρισκόταν σε περιορισμό έκανε πολλά πάρτι, παρουσία καλλίπυγων υπάρξεων.

Η αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας ενώ λίγες μέρες πριν οι προτάσεις του εισαγγελέα στην υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων, με τα οποία εισήλθε στην Παραγουάη (και τα οποία οδήγησαν στην φυλάκιση του τον Μάρτη κι αργότερα στον περιριορισμό του σε ξενοδοχείο της Ασουνσιόν, μαζί με τον αδερφό του. Ρομπέρτο ντε Ασίς) έδειχναν ότι οδεύει προς επίλυση κι άδεια επιστροφής του στα πάτρια.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε κατηγορηθεί όχι μόνο για πλαστογραφία, αλλά και για εμπλοκή σε κύκλωμα ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος.

Αυτό έγινε τον περασμένο Μάρτιο, με τον Ροναλντίνιο να βγαίνει από τη φυλακή μετά από έναν μήνα, καταβάλλοντας ένα μεγάλο ποσό που είχε οριστεί ως εγγύηση, μένοντας, όμως, περιορισμένος σε ξενοδοχείο.

Μόνο που σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Παραγουάης ο Βραζιλιάνος καλοπερνούσε.

Πρώτα απ' όλα έμενε σε ένα ξενοδοχείο υπερπολυτελείας όπου του παρείχαν όλες τις ανέσεις.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το έντυπο «Hoy» της Παραγουάης ο Ροναλντίνιο έκανε συχνά πάρτι, στην σουίτα του, έχοντας μάλιστα πάντα την συντροφιά αιθέριων υπάρξεων.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έχει μάλιστα και λεπτομέρειες τονίζοντας πως όσα μοντέλα ήταν γνωστά πήγαιναν κατευθείαν από το πάρκινγκ στο δωμάτιο του Βραζιλιάνου, ενώ οι υπόλοιπες έφταναν και έφευγαν με συγκεκριμένο όχημα.

Τονίζεται ότι οι καλεσμένες έφευγαν πάντοτε από τη σουίτα του Βραζιλιάνου παίρνοντας πανάκριβα δώρα.