Μπαρτσελόνα: Ποδοσφαιριστής θετικός στον κορονοϊό!

«Συναγερμός» στη Μπαρτσελόνα, με τη διοίκηση να ανακοινώνει πως ποδοσφαιριστής της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Δεν έγινε γνωστό το όνομά του αλλά δεν είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λισαβόνα.

Μπαρτσελόνα: Ποδοσφαιριστής θετικός στον κορονοϊό!

Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια, Γρανάδα και τώρα Μπαρτσελόνα.

Η διοίκηση των Καταλανών ανακοίνωσε πως ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας – δεν έγινε γνωστό το όνομά του – βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Tα τεστ πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης.

Γρανάδα: Θετικός στον κορονοϊό και ο Γκοναλόν (pic)

Εννέα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη Λισαβόνα, για το Final 8 του Champions League, έχουν παραμείνει στη Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα, οι Πέντρι, Φρανσίσκο Τρινκάο, Ματέους Φερνάντες, Ζαν-Κλερ Τοντιμπό, Μουσά Βαγκέ, ​Κάρλες Αλενιά, Ραφίνια, Μιράντα και Οριόλ Μπουσκέτς, προπονούνται στη Βαρκελώνη.

Βαλένθια: Δυο μέλη της ομάδας θετικά στον κορονοϊό – Τέθηκαν σε καραντίνα

Η Μπαρτσελόνα, το πρωί της Τετάρτης (12/08), ανακοίνωσε πως ένας από τους εννέα ποδοσφαιριστές, μετά από μια σειρά εξετάσεων, παρουσίασε θετικά συμπτώματα.

Το μήνυμα του Σίμε Βρσάλικο που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό (vid)

Το προσβεβλημένο άτομο είναι ασυμπτωματικό, και τέθηκε σε απομόνωση στο σπίτι του. Όλα τα άτομα που είχαν επαφή με τον παίκτη, θα υποβληθούν σε νέες εξετάσεις.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Οι Βρσάλικο και Κορέα, οι παίκτες που είναι «θετικοί» στον κορονοϊό

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει έρθει σε επαφή με τα μέλη της πρώτης ομάδας που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στη Λισαβόνα την Πέμπτη (13/08).