Άγριος καυγάς Γιαννιώτα με συμπαίκτη του στη Βαγιαδολίδ

Στα χέρια πιάστηκε ο Γιαννιώτας με τον συμπαίκτη του στη Βαγιαδολίδ, Χάβι Οντιβέρος.

Άγριος καυγάς Γιαννιώτα με συμπαίκτη του στη Βαγιαδολίδ

Η προπόνηση της Τρίτης 29/05 δεν είχε ευχάριστη εξέλιξη για τον έλληνα εξτρέμ. Ο Γιάννης Γιαννιώτας έμπλεξε σε περιπέτειες αφού μια αψιμαχία του με τον Οντιβέρος ήταν αρκετή ώστε να ανάψουν τα αίματα.

Ο Γιαννιώτας τελικά ήταν αυτός που τις… άρπαξε, αφού μια γροθιά του συμπαίκτη του τον έκανε να ματώσει στα χείλη και να εγκαταλείψει την προπόνηση.

Αντίθετα, ο Οντιβέρος συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα και το συμβάν έληξε για τους δύο ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, έπειτα από την παρέμβαση πολλών συμπαικτών τους.

Ο Όσκαρ Πλάνιο που αγωνίζεται στη Βαγιαδολίδ σε δηλώσεις του είπε: «Δεν πρέπει να δώσουμε σημασία σε αυτό το περιστατικό. Μετά από αυτό οι δύο συμπαίκτες μου συζήτησαν στα αποδυτήρια και αγκαλιάστηκαν. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στις οικογένειες».

Η Βαγιαδολίδ αντιμετωπίζει την Οσασούνα στις 2 Ιουνίου με τις δύο ομάδες να παλεύουν για τα μπαράζ ανόδου. Αυτή τη στιγμή η Βαγιαδολίδ είναι έκτη στη βαθμολογία και περνάει στα μπαράζ, όμως η Οσασούνα βρίσκεται στην έβδομη θέση με τους ίδιους βαθμούς. Οι δύο αυτές ομάδες μαζί με την Κάντιθ είναι αυτές που παλεύουν για τις δύο από τις έξι θέσεις και είναι ισόβαθμες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιαννιώτας ανήκει στον Ολυμπιακό και στην Ισπανία αγωνίζεται ως δανεικός. Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της σεγούντα ντιβιθιόν, η Βαγιαδολίδ αναμένεται να κάνει πρόταση στους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματά του.