Τσέλσι: Το αντίο του Γουίλιαν!

Μετά από επτά χρόνια στην Τσέλσι, ο Γουίλιαν αποτελεί παρελθόν και αποχαιρέτησε τους «μπλε» με μία επιστολή

Τσέλσι: Το αντίο του Γουίλιαν!

Μετά από επτά χρόνια στην Τσέλσι, ο Γουίλιαν αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο και φρόντισε με επιστολή να αποχαιρετήσει τους φίλους των «μπλε», ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων του (9/8).

Ο 32χρονος, εξτρέμ φεύγει με τις καλύτερες αναμνήσεις και με πολλές επιτυχίες στις αποσκευές του, καθώς στο χρονικό διάστημα που αγωνίσθηκε στον λονδρέζικο σύλλογο κατάφερε να κατακτήσει ένα νταμπλ το 2014-15 (πρωτάθλημα και FA Cup), το πρωτάθλημα 2016-17 και το Europa League το 2019.

Φαίνεται πως θα παραμείνει στο Λονδίνο αφού η Άρσεναλ του έχει κάνει επίσημη πρόταση και εκείνος είναι πολύ κοντά να τη δεχθεί. Στον λογαριασμό του στο twitter ανέβασε το γράμμα με το οποίο λέει και επίσημα το αντίο.

«Ήταν επτά υπέροχα χρόνια. Όταν, τον Αύγουστο του 2013, δέχθηκα την πρόταση από την Τσέλσι, ήμουν πεπεισμένος ότι θα ήταν η ομάδα που θα έπρεπε να παίξω. Σήμερα, είμαι σίγουρος ότι ήταν η πιο σωστή απόφαση. Είχα τόσες πολλές ευχάριστες στιγμές, ελάχιστες πικρές, ήταν οι κατακτήσεις των τροπαίων, όπως και κάθε άλλη στιγμή που πέρασα όλες έντονες.

Αν εξαιρέσουμε τα τρόπαια που κέρδισα, έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου.

Κατάφερα να πετύχω κάτι εξαιρετικό, να γίνω ταυτόχρονα καλύτερος αθλητής και καλύτερος άνθρωπος. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα, κάθε λεπτό που περνούσα στα αποδυτήρια, σε όλα είχα κάτι να διδαχθώ.

Είμαι ευγνώμων στους φιλάθλους της Τσέλσι για τον εγκάρδιο τρόπο που με υποδέχτηκαν στο "Στάμφορντ Μπριτζ", καθώς και για την υποστήριξη τους όλη την περίοδο που παρέμεινα στην ομάδα. Υπήρξε βέβαια και κριτική, κάτι που ήταν σαφώς αναμενόμενο, ωστόσο αυτό που τελικά έχει σημασία, είναι ότι μέσα από την αγάπη και την κριτική κατάφερα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις, τους αγώνες, να έχω μια συνεχή εξέλιξη προς το καλύτερο, κάθε λεπτό που παρέμεινα στην Τσέλσι.

Έφτασε πλέον η ώρα να προχωρήσω. Σίγουρα θα μου λείψουν οι συναθλητές μου, όπως και όλο το προσωπικό του συλλόγου που πάντα μου συμπεριφερόντουσαν ως παιδί τους, όπως θα μου λείψουν και οι φίλαθλοι της ομάδας.

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, γνωρίζοντας ότι κέρδισα πολλά πράγματα στον σύλλογο και πάντα έκανα το καλύτερο που μπορούσα για την Τσέλσι. Σας ευχαριστώ θερμά όλους και ο Θεός να σας ευλογεί!».