Ο Λάζαρος αποφασίζει για το μέλλον του

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Απόλλωνα και στη Λεμεσό και επέστρεψε στην Αθήνα για να πάρει την απόφαση του.

Ο Λάζαρος αποφασίζει για το μέλλον του

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό με τον Απόλλωνα Λεμεσού να του έχει χτυπήσει την πόρτα και να του έχει δείξει ότι τον θέλει πραγματικά. Ο έμπειρος εξτρέμ ταξίδεψε στην Κύπρο και την Τετάρτη (5/8) είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα ήθελε να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της ομάδας που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει. Ο Λάζαρος πράγματι ξεναγήθηκε σε αυτές, ενώ οι άνθρωποι του κλαμπ του έδειξαν και τη Λεμεσό.

Είναι σημαντικό για τον Χριστοδουλόπουλο να τον ικανοποιήσει και η πόλη στην οποία θα ζήσει τον επόμενο χρόνο, αφού έχει οικογένεια και θέλει και τα παιδιά του να είναι ικανοποιημένα.

Ο Λάζαρος, αφού είδε τις εγκαταστάσεις του Απόλλωνα και τη Λεμεσό στη συνέχεια έφυγε από την Κύπρο και επέστρεψε στην Αθήνα. Φέρεται να ζήτησε διορία 48 ωρών για να δώσει την τελική του απάντηση στο κλαμπ που έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον. Είναι προφανές πως την απόφαση θα την πάρει σε συνεννόηση με τη γυναίκα του.