Τελειώνει το σίριαλ με τον Σολδάνο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή το θέμα του Φράνκο Σολδάνο έχει μπει στην τελική ευθεία για να μείνει δανεικός γι' ακόμα ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Τελειώνει το σίριαλ με τον Σολδάνο

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί το θέμα του Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Μπόκα Τζούνιορς. Ο δανεισμός του Αργεντινού επιθετικού έχει ολοκληρωθεί, αλλά η Μπόκα από την πλευρά της θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν.

Και ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει στο σύλλογο του Μπουένος Άιρες γι' ακόμα ένα χρόνο, αφού βρήκε ρόλο και πήρε χρόνο συμμετοχής. Ακόμη, ωστόσο, δεν έχει τελειώσει οριστικά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σύμφωνα με τους Αργεντίνους η υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο έχει μπει στην τελική ευθεία. Η Μπόκα είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό για να κρατήσει τον παίκτη γι' ακόμα ένα χρόνο.

Οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν πως έχουν μπει στην τελική ευθεία οι συζητήσεις των δύο ομάδων και φαίνεται πως θα υπάρχει αίσιο τέλος για τη Μπόκα και ο παίκτης θα μείνει γι' ακόμα ένα χρόνο με τη μορφή του δανεισμού.