«Ψάχνεται» στην Ιταλία η Θέλτα για να δώσει τον Μορ

Η Θέλτα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρει ομάδα να ξεφορτωθεί τον Εμρέ Μορ. Τώρα χτυπάει πόρτες στην Ιταλία και προτείνει τον ποδοσφαιριστή.

«Ψάχνεται» στην Ιταλία η Θέλτα για να δώσει τον Μορ

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ολυμπιακός απέκτησε δανεικό από τη Γαλατασαράι τον Εμρέ Μορ με το σκεπτικό πως θα μπορούσε να καλύψει το κενό του Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Τούρκος εξτρέμ που θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα δεν κατάφερε να παίξει στους Πειραιώτες.

Ελάχιστοι θα θυμούνται ότι πέρασε από τον Ρέντη ο Μορ, ο οποίος ταλέντο και ικανότητες μπορεί να έχει, αλλά από την άλλη δεν έδειξε ότι μπορούσε να μπει σε… καλούπι και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Βέβαια τη μεγαλύτερη αγωνία σε αυτή την ιστορία την είχε η Θέλτα, στην οποία και ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Ήλπιζε ότι θα έπαιζε στην Ελλάδα και οι "ερυθρόλευκοι" θα κρατούσαν τον παίκτη, αφού είχαν ανάγκη από εξτρέμ.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και όπως ήταν φυσικό ο ποδοσφαιριστής έφυγε από την Ελλάδα όταν έληξε ο δανεισμός του. Τώρα η ομάδα του Βίγκο ψάχνεται για να βγάλει από πάνω της το συμβόλαιο του Εμρέ Μορ. Ένα βαρύ συμβόλαιο για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει να της προσφέρει τίποτα απολύτως.

Τον είχε προτείνει στην Τραμπζονσπόρ, αλλά οι Τούρκοι που τον γνωρίζουν από την Γαλατασαράι δεν… τσίμπησαν. Η Θέλτα χτυπάει πόρτες στην Ιταλία για να βρει έναν σύλλογο να δώσει τον ποδοσφαιριστή που δεν πρόκειται να σταθεί στο ρόστερ της ούτε την επόμενη σεζόν.