«Νυστέρι» για τον Πέδρο που χάνει την έναρξη της σεζόν με τη Ρόμα

Ο Πέδρο την επόμενη αγωνιστκή περίοδο θα συνεχίσει στη Ρόμα, ωστόσο ο Ισπανός επιθετικός θα χάσει την έναρξη της σεζόν με τους Ρωμαίους λόγω τραυματισμού στον ώμο. 

«Νυστέρι» για τον Πέδρο που χάνει την έναρξη της σεζόν με τη Ρόμα

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Πέδρο. Ο Ισπανός επιθετικός της Τσέλσι που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρόμα, θα μείνει εκτός δράσης τον πρώτο μήνα της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς θα περάσει από χειρουργείο για το πρόβλημα στον ώμο που αποκόμισε στον τελικό του FA Cup με την Άρσεναλ.

Η αποχώρησή του με φορείο από τον τελικό του Κυπέλλου της Τσέλσι κόντρα στην Άρσεναλ προϊδέασε αμέσως τον Πέδρο και τους ανθρώπους της Ρόμα για «ζημιά». Ο έμπειρος Ισπανός εξτρέμ, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει ως ελεύθερος με τους "τζιαλορόσι" για τη νέα σεζόν, έχει υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και ως εκ τούτου να παραμείνει στα "πιτς".

Αυτό σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος τουλάχιστον έναν μήνα μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης και συνεπώς θα χάσει το ξεκίνημα της σεζόν με τη νέα του ομάδα. Να σημειωθεί, ότι η εκκίνηση στη νέα σεζόν της Serie A δεν έχει ακόμη οριστεί επίσημα, αλλά προβλέπεται είτε για την 1η Σεπτεμβρίου, είτε για τις 13 του ίδιου μήνα.