Ελεύθερος από τη Νότιγχαμ ο Στιλ (pic)

Παρελθόν από την Νότιγχαμ Φόρεστ αποτελεί ο Λουκ Στιλ και είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Ελεύθερος από τη Νότιγχαμ ο Στιλ (pic)

Στη Μίλγουολ ως δανεικός είχε παραχωρηθεί ο Λουκ Στιλ αλλά ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν έπεισε το σύλλογο, επέστρεψε στη Νότιγχαμ Φόρεστ χωρίς να μείνει για πολύ.

Όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος, ο 35χρονος πορτιέρε δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Νότιγχαμ και είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Συγκεκριμένα, το συμβόλαιό του έληγε φέτος και τελικά δεν ανανεώθηκε με αποτέλεσμα να αποδεσμευτεί.

Πλέον, ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού καλείται να ζυγίσει τις προτάσεις που έρθουν στα χέρια του και θα επιλέξει τι θα κάνει. Στην Ελλάδα αγωνίστηκε για τρία χρόνια με τους «πράσινους» και ήταν η μοναδική φορά που έφυγε από την Αγγλία.

Υπερασπίστηκε σε 98 παιχνίδια την εστία του Παναθηναϊκού και την κράτησε ανέπαφη τις 45 φορές. Με την ομάδα του Φόρεστ πρόλαβε να παίξει επτά ματς, κρατώντας το μηδέν σε δύο από αυτά.